Wat kunnen mijn buddy's zien en is delen privé?
Automatisch delen van je agenda omvat je naam en geplande dagen, starttijden en duur voor de komende acht weken. Foto, pionierstatus en je reeks zijn optioneel; wijzig ze in Buddies-instellingen. Je badges worden ook gedeeld, zonder voortgang, aantallen of datums; zet Badges uit in Buddies-instellingen om te stoppen. Dit delen van de agenda omvat niet je geregistreerde diensttijd, verslagen, doelen, categorieën, contactenlijst, bezoekgeschiedenis of notities. Gedeelde inhoud is end-to-end versleuteld zodat alleen jij en de buddy's die je kiest het kunnen lezen. Expliciete uitnodigingen voor een plan of vervolgbezoek delen extra details, waaronder de notitie van een plan of het adres van een vervolgbezoek; controleer die details voordat je iemand uitnodigt. Je vindt het Privacybeleid onder Nog hulp nodig? via de supportknop in de kop van dit scherm.